Aplauze şi felicitări pentru campioanele noastre!

Sabina Baltag, Tabita Maftei şi Alina- Maria Baleţchi, alături de antrenorii lor, Liliana Niculiţă şi Mircea Flămînd şi Iulia şi George Bulie, au fost felicitate astăzi, în şedinţa Colegiului Prefectural desfăşurată la Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani.
În prezenţa tuturor şefilor serviciilor publice deconcentrate, au fost vizionate clipurile video cu prestaţiile celor trei sportive la Jocurile Olimpice de Tineret desfăşurate la Buenos Aires, Argentina, în perioada 6- 18 octombrie.
Aurul câştigat de halterofila Sabina Baltag, cu un total de 177 de kilograme la stilurile smuls şi aruncat- categoria 53 de kilograme, precum şi bronzul atât de muncit de canotoarele Tabita Maftei şi Alina- Maria Baleţchi la barca de două rame au fost apreciate cu aplauze îndelungi din partea audienţei precum şi cu plachete de onoare acordate de Instituţia Prefectului. Şi nu doar lor, ci şi antrenorilor care le-au descoperit, le-au iniţiat şi le-au pregătit să devină campioane.
“În curând veţi face pasul către lotul de seniori, respectiv cele de tineret, veţi părăsi CS Botoşani pentru Clubul Steaua. Să vă meargă din plin şi să nu uitaţi că aici sunt oameni care vă apreciază pentru tot ce aţi făcut până acum. Doamnelor şi domnilor antrenori, succesul acestor fete minunate vi se datorează în mare măsură. Pentru educaţia pe care le-aţi dat-o, pentru timpul pe care l-aţi petrecut alături de ele, vă mulţumim şi vă dorim să fiţi sănătoşi şi răbdători astfel încât să găsiţi şi alţi campioni!”, le-a transmis prefectul Dan Şlincu.
Odată cu medaliile sportivelor, Clubul Sportiv Botoşani rămâne unul dintre cele mai titrate ale ţării, cu reprezentare notabilă în sportul internaţional.
Reamintim că delegaţia României a încheiat Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires cu un bilanţ de opt medalii, două de aur, trei de argint, trei de bronz, iar un sfert dintre ele aparţin sportivelor legitimate la Clubul Sportiv Botoşani.

Mai multe fotografii de la evenimentul desfăşurat la Instituţia Prefectului, pe pagina de Facebook (link)