Bilanț la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră

Prefectul Alexandru Valentin Colbu și subprefectul Dan Nechifor au participat astăzi, în sediul STPF Botoșani, la prezentarea bilanțului activităţilor desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani. La prezentarea bilanțului a fost prezent și Victor-Dumitru Mariniuc, șef al  Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Costică Macaleți, președinte CJ Botoșani, precum și reprezentanții instituţiilor cu care poliţiştii de frontieră colaborează pentru îndeplinirea responsabilităţilor.

Pentru personalul din cadrul S.T.P.F. Botoșani, anul 2019 a reprezentat o perioada în care s-au depus eforturi deosebite pentru îndeplinirea atribuțiilor la toate nivelurile și realizarea standardelor de calitate în domeniile ce revin Poliției de Frontieră: controlul frontierelor și cooperarea polițienească, combaterea infracționalității transfrontaliere, evaziunii fiscale, asigurarea ordinii și liniștii publice în zona de frontieră.

”Este un prilej bun să transmit aprecierile mele pentru activitatea pe care ați desfăşurat-o în 2019, prin care ați menţinut la cote rezonabile infracţionalitatea la frontiera externă a Uniunii Europene și vă asigur de sprijinul pe care Institutia Prefectului o va acorda Poliției de Frontieră, în vederea corelării misiunilor și desfășurarea acestora cu eficiență.

Vă doresc mult succes, să aveţi multă putere de muncă să vă îndepliniţi obiectivele de carieră pe care vi le-aţi propus!” a transmis prefectul Alexandru Valentin Colbu personalului din cadrul S.T.P.F. .