Mesajul prefectului județului Botoșani, dl Dan Nechifor cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști

În acest an, Sfintele Sărbători Pascale ne găsesc într-un moment foarte dificil, fapt ce ne determină să așteptăm Învierea Domnului în intimitatea casei noastre.

Haideți să întâmpinăm cea mai importantă sărbătoare a creștinătății cu responsabilitate și solidaritate. Mai mult ca niciodată, este obligatoriu să ținem cont de restricțiile și regulile de distanțare socială. Doar înțelegând și respectând toate măsurile luate de către autorități ne putem bucura, în anii ce vor urma, de prezența celor dragi nouă. Sunt momente de cumpănă, situații prin care nu ne-am dorit să trecem, însă este de datoria noastră, a tuturor, să ne sprijinim reciproc, să ne unim forțele pentru a limita și combate această epidemie.

Chiar dacă participarea la Slujba de Înviere nu este posibilă în acest an, avem prilejul să ne transformăm căminul într-un colț de rugăciune și să primim în suflet Lumina Învierii lui Hristos.

Gânduri bune și putere pentru toți cei din linia întâi, aflați zi de zi la datorie pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță.

Cu iubire pentru aproapele nostru, cu credință și speranță vom depăși cu bine această perioadă.

Hristos a Înviat!

Cancelaria Prefectului,

17 aprilie 2020