Ședința de evaluare a activității Ministerului Afacerilor Interne

Ședința de evaluare a activității Ministerului Afacerilor Interne în anul 2019 și a principalelor obiective pentru anul 2020

Astăzi, 3 martie 2020, la ora 11.00 a avut loc ședința de evaluare a activității Ministerului Afacerilor Interne din anul 2019, unde a participat în sistem de videoconferință prefectul județului Botoșani, Valentin Alexandru Colbu, alături de șefii structurilor teritoriale M.A.I.

La eveniment au fost prezenți președintele României, Klaus Iohannis, premierul României, domnul Ludovic Orban și ministrul Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela.

”Vă mulțumesc pentru invitație și mă bucur să fiu alături de dumneavoastră. Activitatea pe care o desfășurați are un impact direct asupra vieții și siguranței românilor. Aveți onorata misiune de a proteja oamenii și de a asigura un climat social de echitate și de echilibru. O natiune se dezvoltă atunci când cetățenii au încredere în autorități și în capacitatea acestora de a le apăra drepturile civice cu respectarea legilor și a constitutiei. Rolul dumneavoastră este fundamental și vă încurajez să nu vă abateți niciun moment de la a vă face profesia cu responsabilitate și competență.” au fost cuvintele adresate de președintele României, Klaus Iohannis.