Bursa locurilor de muncă din Municipiul Botoșani

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a participat, în această dimineață, la deschiderea Bursei Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.

Sorin Cornilă: ”Evenimentul de astăzi, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți și tineri reprezintă pentru voi o oportunitate de carieră, o oportunitate și pentru angajatori pentru a-și ocupa locurile disponibile. este important să alegeți bine, să vă informați și, zic eu, să nu ratați această oportunitate de a vă construi viitorul!

Vă doresc succes și vouă și angajatorilor!

Felicitări organizatorilor pentru implicare și pentru preocuparea permanentă de a-i pune în contact direct pe botoșănenii aflați în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii. Județul nostru are nevoie de astfel de evenimente.

Mult succes tuturor! Vă mulțumesc!”

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți a fost organizată la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” din Botoșani și este o acțiune de promovare a ofertei de locuri de muncă pusă la dispoziție de agenții economici. În acest fel se realizează interacțiunea directă cu absolvenții și tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă.