Audiențe acordate de către prefect

Prefectul Judeţului Botoşani, domnul Sorin CORNILĂ, acordă audiențe în ziua de joi, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoşani situat la adresa: Strada Calea Naţională nr. 58, Municipiul Botoşani.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat vor fi comunicate pe adresa de e-mail completată în formular.

Modalitatea de acordare a audiențelor:

Înscrierea în audienţă se poate face online, pe site-ul oficial al Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani, bt.prefectura.mai.gov.ro, prin completarea unui formular de înscriere şi transmiterea acestuia. Solicitarea este preluată de consilierii din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi înregistrată în registrul de audienţă.

Solicitantului i se vor comunica, la datele de contact transmise sau la adresa de mail de pe care s-a făcut solicitarea de audienţă, numărul de ordine, data şi ora la care va fi primi în audienţă de către prefect.

Persoanele pot solicita acordarea unei audienţe şi adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la parterul sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoşani, unde vor primi un bon de ordine şi informaţii privind ora şi locul desfăşurării audienţei.