Audiențe acordate de către prefect

Prefectul Judeţului Botoşani, domnul Sorin CORNILĂ, acordă audiențe în prima zi de joi din lună, între orele 10.00 – 13.00, la sediul Instituției Prefectului Judeţul Botoşani, situată la adresa: Piaţa Revoluţiei nr.1-3, Municipiul Botoşani.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat vor fi comunicate pe adresa de e-mail completată în formular.

 

Modalitatea de acordare a audiențelor:

Înscrierea în audienţă se poate face online, pe site-ul oficial al Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani, bt.prefectura.mai.gov.ro, prin completarea unui formular de înscriere şi transmiterea acestuia. Solicitarea este preluată de consilierii din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi înregistrată în registrul de audienţă.

Solicitantului i se vor comunica, la datele de contact transmise sau la adresa de mail de pe care s-a făcut solicitarea de audienţă, numărul de ordine, data şi ora la care va fi primi în audienţă de către prefect.

Persoanele pot solicita acordarea unei audienţe şi adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la Camera 10 aflată la parterul Palatului Administrativ, unde vor primi un bon de ordine şi informaţii privind ora şi locul desfăşurării audienţei.