Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul Judeţului Botoşani, doamna Aneta GIREADĂ, acordă audiențe după următorul program:

– în oraşul Darabani – miercuri, în prima săptămână a fiecărei luni, între orele 10.00-14.00, la sediul Primăriei oraşului Darabani, Str. 1 Decembrie Nr. 100,
– în oraşul Flămânzi – miercuri, a doua săptămână a fiecărei luni, între orele 10.00-14.00, la sediul Primăriei oraşului Flămânzi, Str. Dimitrie Iov Nr. 284,
– în oraşul Săveni – miercuri, a treia săptămână a fiecărei luni, între orele 10.00-14.00, la sediul Primăriei oraşului Săveni, Str. 1 Decembrie Nr. 1,
– în oraşul Ştefăneşti – miercuri, a patra săptămână a fiecărei luni, între orele 10.00-14.00, la sediul Primăriei oraşului Ştefăneşti, Str. Ştefan Luchian Nr. 4.

Subprefectul Județului Botoșani, doamna Magda OLENIUC, acordă audiențe în fiecare miercuri, între orele 10.00 – 14.00, în municipiul Dorohoi, la sediul Punctului de lucru al Instituției Prefectului Județul Botoșani situat în incinta fostei Bănci Agricole, vis-a-vis de clădirea Primăriei municipiului Dorohoi. Acest punct de lucru va deservi inclusiv cetățenii din comunele limitrofe.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat vor fi comunicate pe adresa de e-mail completată în formular.

Modalitatea de acordare a audienţelor:

Înscrierea în audienţă se poate face online, pe site-ul oficial al Instituţiei Prefectului Judeţul Botoşani, bt.prefectura.mai.gov.ro, prin completarea unui formular de înscriere şi transmiterea acestuia. Solicitarea este preluată de consilierii din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi înregistrată în registrul de audienţă.
Solicitantului i se vor comunica, la datele de contact transmise sau la adresa de mail de pe care s-a făcut solicitarea de audienţă, numărul de ordine, data şi ora la care va fi primi în audienţă de către subprefect.
Persoanele pot solicita acordarea unei audienţe şi adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la Camera 10 aflată la parterul Palatului Administrativ, unde vor primi un bon de ordine şi informaţii privind ora şi locul desfăşurării audienţei.