Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul Judeţului Botoşani, doamna Rodica ZELINCĂ, acordă audiențe în a doua zi de luni din lună, între orele 10.00 – 13.00, la sediul Instituției Prefectului Judeţul Botoşani, situată la adresa: Piaţa Revoluţiei nr.1-3 , Municipiul Botoşani.

Subprefectul Județului Botoșani, doamna Laura CRONȚ, acordă audiențe în fiecare miercuri și vineri, între orele 09.00 – 14.00, în municipiul Dorohoi, la sediul Punctului de lucru al Instituției Prefectului Județul Botoșani situat în incinta fostei Bănci Agricole, vis-a-vis de cladirea Primăriei Municipiului Dorohoi. Acest punct de lucru va deservi inclusiv cetățenii din comunele limitrofe.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat vor fi comunicate pe adresa de e-mail completată în formular.

Modalitatea de acordare a audienţelor:

Înscrierea în audienţă se poate face online, pe site-ul oficial al Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani, bt.prefectura.mai.gov.ro, prin completarea unui formular de înscriere şi transmiterea acestuia. Solicitarea este preluată de consilierii din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi înregistrată în registrul de audienţă.
Solicitantului i se vor comunica, la datele de contact transmise sau la adresa de mail de pe care s-a făcut solicitarea de audienţă, numărul de ordine, data şi ora la care va fi primi în audienţă de către subprefect.
Persoanele pot solicita acordarea unei audienţe şi adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la Camera 10 aflată la parterul Palatului Administrativ, unde vor primi un bon de ordine şi informaţii privind ora şi locul desfăşurării audienţei.