Informare de presa – M.A.I. aproape de copii

Instituția Prefectului – Județul Botoșani, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani organizează un eveniment special dedicat exclusiv copiilor, de 1 iunie.

De Ziua Internațională a Copilului, parcarea din fața Prefecturii Botoșani va fi plină de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră, câini polițiști, trupe speciale de intervenție rapidă, autospeciale de intervenție și tehnică specifică. Pompierul Sam va fi și el prezent pentru a conduce o misiunea specială.

Copiii sunt așteptați să participe la eveniment și să descopere surprizele pregătite de organizatori, miercuri, 1 iunie 2022, între orele 10.00 – 14.00!

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită și de Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Botoșani.

”Pașaport pentru Vacanță” este acțiunea pe care SPCP Botoșani, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Botoșani și Direcția Generală de Pașapoarte, o organizează, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului.

În acest scop se vor desfășura activități de preluare a cererilor pentru minori la un ghișeu, în intervalul orar 08:00-16:00, în baza bonurilor de ordine distribuite la nivelul serviciului.

Pașaportul simplu electronic se eliberează în termen de 5 zile lucrătoare.