Invitație de participare la Ziua de Curățenie Națională 2023

Instituția Prefectului – Județul Botoșani s-a alăturat și în acest an campaniei Let’s Do It, Romania! ce revine cu o nouă ediție de Ziua de Curățenie Națională care va avea loc pe 16 septembrie, alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Traseul nostru: o Românie curată şi frumoasă! Vino cu noi de Ziua de Curățenie Națională şi hai să parcurgem împreună drumul spre un mediu mai curat şi mai sănătos.

Ecologizarea zonelor stabilite  se va face simultan, în data de 16 septembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Colectarea deșeurilor se va face selectiv.

Startul oficial al campaniei se va da din Piața Revoluției, în fața Palatului Administrativ, la ora 09:00, de către angajații Instituției Prefectului și ai structurilor MAI, participanți la campanie, ai Consiliului Județean Botoșani și ai Primăriei Botoșani.

Instituția Prefectului-Județul Botoșani a transmis invitații de participare către Consiliul Județean Botoșani, Primăria Botoșani și celelalte 77 de unități administrativ-teritoriale din județ, în vederea mobilizării voluntarilor și gestionării deșeurilor rezultate în urma activității de voluntariat.

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani învită botoșănenii să se alăture campaniei.

”Ne-am mobilizat și îi invităm și pe botoșăneni să ni se alăture în demersul de a colecta deșeurile din natură. Oricine este binevenit să ia parte la Ziua de Curățenie Națională. ” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.