S-a lansat la Botoșani Caravana Cunoașterii

Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, aflat în vizită în județul Botoșani.

Prefectul județului Botoșani l-a însoțit pe domnul ministru la evenimentul ”Oportunități de finanțare prin Planul Național Strategic 2023-2027”, organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin intermediul Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală, cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Botoșani.

Conferința a fost organizată în cadrul campaniei ”Caravana Cunoașterii” care se adresează fermierilor, organizațiilor societății civile și partenerilor economici.

”Îi mulțumesc domnului ministru Petre Daea pentru vizita la Botoșani și pentru informațiile oferite fermierilor din județul nostru. Este a doua vizită din acest an a unui ministru din cabinetul Ciucă la Botoșani, după vizita de săptămâna trecută a domnului ministru Sebastian Burduja. Joia trecută a fost lansată la Botoșani ”Caravana Digitalizării”, astăzi s-a lansat ”Caravana Cunoașterii”. Dacă vom reuși să fructificăm aceste vizite, atunci vom reuși să dezvoltăm împreună județul Botoșani.” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.