Sedinta de lucru cu conducerea Spitalului Judetean Mavromati

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a organizat astăzi o ședință de lucru cu managerul Spitalului Județean Mavromati, doctorul Monica Adăscăliței, înlocuitorul directorului medical al Spitalului Județean Mavromati, doctorul Tudor Sîrbu, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean Mavromati, As. Crîșmaru Coca-Stela, Şeful Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Comisar șef de poliţie  Ioan Aniței și Șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, Colonel Cristian Boariu.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte care țin de cooperarea dintre unitatea sanitară și cele două inspectorate și despre modalitățile de îmbunătățire a intervențiilor comune.

”Am convocat această ședință de analiză pentru a identifica împreună modalități de îmbunătățire a relațiilor de colaborare în beneficiul cetățenilor. Fiecare structură are procedurile sale interne, iar prin dialog reușim armonizarea intervențiilor, pentru a nu apărea inadvertențe. Ne dorim să evităm acele situații când lucrurile nu funcționează așa cum trebuie. Sunt convins că doamna manager Monica Adăscăliței, împreună cu echipa de conducere va reuși, prin experiența domniei sale, să realizeze schimbări în bine și va crește calitatea actului medical. Am încredere în doamna doctor Adăscăliței, așa cum am încredere și în doctorii care profesează în spitalele din Botoșani. Sunt că avem medici profesioniști, dedicați, cu empatie și care-și onorează profesia. ” Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.