Ședință operativă cu șefii structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, în această dimineață, o ședință operativă cu șefii structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani.

La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costîn Tudor – Împuternicit șef al IPJ Botoșani, colonel Petru Pălimariu – Prim Adjunct al Inspectorului Sef  ISU Botoșani, Comisar şef de poliţie, Valeriu Harabulă – Şef al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani și Inspector principal de poliție Ioan Ioanașciuc – Șef Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani.

În cadrul ședinței a fost analizată situația operativă la nivelul județului Botoșani, și agenda evenimentelor publice cu participare numeroasă din perioada următoare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a transmis mulțumiri pentru eforturile depuse la nivel județean pentru asigurare climatului de ordine publică și protejare a cetățenilor și a solicitat acordarea unei atenții suplimentare sesizărilor cetățenilor.

”Le-am cerut șefilor structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani să efectueze constant analize cu privire la modul de îndeplinire a misiunilor, obiectivul final fiind creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Totodată, am solicitat o atenție sporită în ceea ce privește sesizările venite de la cetățeni” a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.