Bursa generală a locurilor de muncă Botoșani – 17 mai 2024

Bursa generală a locurilor de muncă Botoșani a fost organizată de către AJOFM Botoșani, începând cu ora 9.00 în incinta Sălii Polivalente ”Elisabeta Lipă” din Municipiul Botoșani.

Prezent la eveniment, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a discutat cu reprezentanții firmelor care au nevoie de personal și cu botoșănenii aflați în căutarea unui loc de muncă.

Sorin Cornilă: ”Vă felicit pentru organizarea acestui eveniment și apreciez inițiativa de a veni în sprijinul botoșănenilor aflați în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să facă o schimbare profesională cu servicii de consiliere și orientare privind cariera.

Bursa locurilor de muncă le oferă participanților acces la oportunități de carieră și la informații valoroase despre piața muncii, contribuind astfel la reducerea șomajului și la stimularea dezvoltării profesionale.

Participarea numeroasă la Bursele organizate până acum, evidențiază importanța acestui tip de evenimente pentru stimularea pieței muncii și sprijinul real în dezvoltarea profesională.

Astfel de acțiuni creează o dinamică aparte, de aceea cred că ar trebui organizate mai des, pentru că sunt și în beneficiul celor aflați în căutarea unui loc de muncă și în beneficiul firmelor.

Astăzi, la Bursa locurilor de muncă sunt prezenți la eveniment și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. Mă bucură prezența lor și apreciez acest lucru, aveți posibilitatea să începeți o carieră militară.

Susținem și apreciem astfel de evenimente. Mult succes tuturor!”