Târgul Liceelor 2024

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, iar deschiderea oficială a avut loc simultan, astăzi, ora 10:00, în Sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani și în Sala de sport a Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a participat la deschiderea oficială de la Botoșani, a discutat cu elevii și reprezentanții unităților de învățământ.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă: ”Suntem astăzi la un Târg al oportunităților pentru voi, un târg al viitorului. Aici puteți descoperi opțiunile de studiu și resursele oferite de liceele din județul Botoșani.

Un viitor profesional de succes pentru voi începe astăzi!

Alegerea vă aparține!

Faceți din educația voastră obiectivul principal! Sunteți în acea perioadă a vieții voastre în care acumulați informații, experiențe și cunoaștere. Investiți în voi, pentru că este cea mai rentabilă investiție.

Dragi copii, să nu uitați niciodată puterea pe care o aveți. Educația pe care ați primit-o în școală vă va ghida mereu pe drumul către succes și împlinire personală. Continuați să vă urmați visurile!

Studiați oferta educațională, vă încurajez să vă îndreptați și spre o carieră militară, sunt multe opțiuni valoroase și în acest domeniu, cântăriți bine și decideți ce este cel mai bine pentru voi! Iar peste ani, când veți finaliza studiile universitare, vă așteptăm în administrație, să ne deveniți colegi.

Felicit Inspectoratul Școlar Județean Botoșani pentru organizarea Târgului liceelor!

Instituția Prefectului – Județul Botoșani este un partener al Inspectoratului și al unităților de învățământ din județul nostru, în care eu cred, așa cum Cred în România!

Mult succes tuturor!”

Târgul Liceelor este un eveniment anual, care le oferă elevilor de clasa a VIII-a oportunitatea de a cunoaște oferta educațională a liceelor din județul Botoșani!