Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița a împlinit 100 de ani de existență

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a participat astăzi la manifestările dedicate împlinirii a 100 de ani de existență a Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița.

Festivitatea a avut loc la Centrul Cultural Dumbrăvița, comuna Ibănești.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă: ”Adevărul este că nu sunt multe astfel de ocazii de a sărbători un secol de existență.

Mă bucur că pot împărți cu dumneavoastră această bucurie.

Multe generații de profesori și-au desfășurat activitatea profesională în Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița și au influențat pozitiv destinele a și mai multe generații de elevi. Vorbim de fapt despre 100 de ani de excelență în educație. Se cuvine așadar să fie sărbătoriți la ceas aniversar în semn de apreciere.

De aceea, doamnelor și domnilor, vă felicit pentru organizarea evenimentului de astăzi și îi felicit și pe dascălii care și-au desfășurat activitatea aici în toată această perioadă.

Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița a intrat în cel de-al doilea secol de existență, iar acum generațiile actuale de cadre didactice și elevi îi scriu istoria cu mândrie și pasiune.

La final, am aprecieri și felicitări pentru doamna director și pentru domnul primar. Vă felicit în primul rând pentru că susțineți educația!”