”Maratonul tinereții” la Uvertura Mall de Ziua Copilului, cu spectacole pentru copii și părinți

În zilele de 31 mai și 1 Iunie, botoșănenii care vor ajunge la Uvertura Mall vor putea să se și vaccineze, în cazul în care n-au făcut-o până acum. Un nou ”maraton al tinereții” va fi organizat în cele două zile, acțiunea fiind posibilă prin colaborarea dintre Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică și reprezentanții administrației mall-ului botoșănean. Dată fiind sărbătoarea de pe 1 Iunie, eventul va implica și o serie de spectacole oferite de diverși artiști tuturor celor ce vor ajunge în Uvertura. Cu începere de la ora 12, pe scena de la ultimul etaj vor urca ansamblurile ”Florile Bucovinei”din Rădăuți și ”Primăvara” din Rogojești, micuții artiști de la Palatul Copiilor din Botoșani, care, ajutați de animatorii de la Misha Kids, vor oferi momente vesele, colorate și cu siguranță memorabile.

”Maratonul tinereții” se va derula între orele 10 și 20, atât luni, cât și marți, vaccinul administrat fiind cel de la Pfizer, ceea ce înseamnă că primii așteptați vor fi tinerii de peste 16 ani, aceștia urmând să fie însoțiși de părinți, sau să aibă la ei, pe lângă cartea de identitate, acordul părinților pentru vaccinare.

Autoritățile pregătesc în același context maratonul drive-thru ce va avea loc în parcarea de la Kaufland, de pe șoseaua Iașilor. Acesta se va deschide luni, 31 mai, începând cu ora 10 și va oferi un nou punct de vaccinare la liber cu Johnson&Johnson. Activitatea se va încheia joi seară la ora 20.

 

Cancelaria Prefectului