Ședința Colegiului Prefectural al județului Botoșani – 20 decembrie 2023

Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a prezidat astăzi Ședința Colegiului Prefectural al județului Botoșani care a avut loc în Sala Nicolae Iorga, din Palatul Administrativ.

În debutul ședinței, prefectul județului Botoșani a anunțat modificarea componenței Colegiului Prefectural.
Sorin Cornilă: ”Vă informăm că începând cu data de 01.11.2023, doamna Purici Vica deține funcția publică de conducere de director Oficiul Județean de Poștă Botoșani.”

S-a intrat apoi pe ordinea de zi a ședinței, domnul Marius Postolache, director Oficiul Judeţean pentru Finanțarea Investiţiilor Rurale Botoşani, a prezentat Implementarea Planului Național de Dezvoltare Rurală în Județul Botoșani, în anul 2023, iar domnul Liviu-Stelian Zaharia director ex., Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Botoşani a prezentat situația Subvenţiilor europene şi a subvenţiilor naţionale derulate prin APIA – Centrul Județean Botoșani, în anul 2023.

Prefectul județului le-a mulțumit membrilor Colegiului Prefectural pentru activitatea instituțiilor pe care aceștia le conduc și pentru activitatea comună.

Sorin Cornilă: ”Vă mulțumesc pentru întreaga activitate din acest an, fiecăruia dintre dumneavoastră și pentru buna colaborare pe care o avem și în cadrul Colegiului și în cadrul activităților comune, sper ca anul viitor să vină cu oportunități și să avem succes împreună, cu cât mai multe lucruri bune. Vă doresc un Crăciun plin de bucurii, un an nou cât mai bun împreună cu cei dragi!”

Ședința s-a încheiat cu o surpriză, membrii Colegiului Prefectural au fost colindați de un grup de colindători de la Vorona, coordonat de preotul Olivian Sandu.

Materialele prezentate sunt publicate pentru consultare/informare pe site-ul Instituţiei Prefectului-Judeţul Botoșani:

Colegiul prefectural