50 de ani de educație la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a participat astăzi la festivitatea dedicată aniversării a 50 de ani de la înființarea Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani. Manifestările prilejuite de această sărbătoare au debutat luni, 6 noiembrie și au culminat astăzi, 10 noiembrie, cu o festivitate, care a avut loc, începând cu ora 10:00, în sala de sport a colegiului.

Cu această ocazie Sorin Cornilă a transmis următorul mesaj: ”Pentru multe generații de profesori și elevi botoșăneni, Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani, reprezintă ”Școala noastră dragă”!

În acești 50 de ani de activitate, Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani și-a câștigat o bună reputație și este o unitate școlară care face cinste județului Botoșani. În toată această perioadă s-au format generații întregi de specialiști. Foștii și actualii profesori și elevi au clădit de-a lungul timpului renumele instituției de învățământ. Felicitări tuturor!

Instituția Prefectului este un partener al tuturor unităților de învățământ, al profesorilor, elevilor și părinților în efortul comun de a avea o educație de calitate în județul Botoșani.

Doamna director Diana Moruzi, vă mulțumesc pentru invitație, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți și vă respect munca!

Doamnelor și domnilor profesori, eu cred în dumneavoastră și apreciez rolul pe care îl aveți în dezvoltarea tinerilor care urmează cursurile liceale la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani.

Dragi elevi, alegerile ne stabilesc direcția în viață, iar voi ați făcut o alegere bună, urmând cursurile Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani. O Școală Europeană. Această titulatură a fost obținută cu contribuția întregului personal și a voastră. Felicitări tuturor, succes în continuare și la mulți ani!”